vrijdag 23 oktober 2009

EmmaMijn jongste zoon (13) is al druk bezig met de komende feestdagen (van wie hij dat heeft ;-))
Verlanglijstjes voor Sint en Kerst worden gemaakt en aangepast, maar ook voor de rest van de familie is hij al druk aan het zoeken naar verrassings cadeautjes.

Van de week viel de folder van de Blkkr op de mat, met daarin een aanbieding van Jane Austen DVD' s o.a. Emma; hij weet dat ik een groot fan van haar ben en drukte mij op het hart er zelf geen te kopen.

Woensdag ging hij naar de winkel ........... uitverkocht, donderdag ..... uitverkocht maar vrijdag kwam er nog een bestelling binnen werd hem gezegd; vanmorgen 9 uur wederom richting winkelcentrum ....... helaas de vrachtwagen was nog niet gearriveerd. De mevrouw van de klantenservice herkende hem inmiddels en beloofde een DVD apart te houden.
één uur vanmiddag hup op de fiets en weg was hij "even hoor mam" ........... half uurtje later .... glunderend komt hij binnen ........... zijn eerste "verrassing" heeft hij binnen. Lief hé.

Prettig weekend allemaal

1 opmerking:

  1. Hoi Caatje,

    Wat een leuke verassing. Ik zou zo met je mee willen kijken! Ontzettend lief van je zoon dat hij er zo achteraan is gegaan. Heel veel kijkplezier!! Fijn weekend!

    groetjes van Madelief

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.
Lieve groet, Carina