zaterdag 17 oktober 2009

Kerstmarkt


Jullie zullen wel denken, die is er vroeg mee bezig. Beetje vroeg is het wel, maar over 2 maanden is het alweer Kerstmis. Eerst natuurlijk nog het feest van Sinterklaas en dan op naar Kerst.
Tussen Sinterklaas en Kerstmis bezoek ik graag een kerstmarkt.
Dit jaar wordt het Brugge in kerstsfeer. Normaal is dit stadje al een soort openlucht museum, daarom ben ik heel benieuwd hoe het er in kersttijd uit zal zien.

Maar vanwaar dan het plaatje met meneer en mevrouw Kerstman? Zoals je kunt zien zit het geheim in hun achterkant. Zij zijn mijn kerstmarkt-spaarpotje (leuk scrabblewoord ;-), al vanaf januari stop ik telkens een paar euro in dit potje en spaar zo ongemerkt een aardig bedrag bij elkaar waarvan dan in België allerlei leuke, en in België vast ook lekkere, dingen gekocht kunnen worden. De vriendin die met mij meegaat heeft ook 'n kerstmarkt-spaarpotje, we hebben samen plezier in het sparen voor ons uitje.
Kijken, kiezen, keuren ..... ik heb er zin in.
Brugge in december komen we er aan.
Goed weekend allemaal

3 opmerkingen:

 1. Hoi Caatje,

  Wat een goed idee om op deze manier te sparen. Ik heb ook al twee leuke kerstbeursen in mijn agenda staan, maar vaak blijven de inkopen vanwege de dure sinterklaas dan toch achterwege. Misschien ga ik je idee wel opvolgen!

  groetjes van Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja een heel leuk idee dat sparen toevallig gaan we dit jaar eens niet naar Duitsland maar naar BRUGGE.Mijn vriendin en ik doen dat al jaren. Zijn ook een paar keer naar Engeland geweest maar dat was toch niet wat we wilde. In Keulen waren we vorig jaar. Daarvoor gingen we naar Dusseldorf ook leuk maar nu weer eens iets heel anders. Hoewel we eigenlijk eerder voor de winkels gaan dan voor de markt. In Belgie misschien wel even een grote super in. Altijd lekker voor dingen die hier veel te duur zijn.
  Ik heb na deze post van jou er gelijk weer zin in. Jij woont ook in zuidholland he? Ik in 070. geniet nog van de avond lieve groet Leni. Ps ik blijf je volgen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brugge is inderdaad een erg mooie stad. Wanneer ik tijdens de wintermaanden naar België ga, staat een bezoekje aan Brugge zeker op het programma.
  Groeten uit Kreta,
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.
Lieve groet, Carina