maandag 23 november 2009

Gemist ... kerstshoppen bijIeder keer als ik deze dagen een advertentie zie met reisaanbiedingen om in Londen te gaan kerstshoppen denk ik, hoe krijg ik het voorelkaar ..... dan ben je 4 augustus in Londen dan wordt precies die dag bij Harrods de wereldberoemde kerstafdeling feestelijk geopend en dan bezoek ik die niet.
Hoe dat kon gebeuren, ik zal het jullie vertellen.

De laatste dag van de vacantie bezochten we eerst de Tower, om 's middags nog even !! te winkelen. Het was al laat in de middag toen we bij de Tower weggingen maar ik wilde perse nog even langs Harrods, dus met de metro van de ene naar de andere kant van Londen, om bij de metro uitgang al tientallen mensen richting Harrods te zien lopen. Binnen was het verschrikkelijk druk.

Op de begane grond rondgekeken, wat leuke dingen gekocht, op de eerste etage rondgekeken, naar afdeling Wrapology (geschenkverpakkingen) om de cadeautjes prachtig in te laten pakken.

Vervolgens naar de Coffee Corner, niet even een kopje koffie maar een koffieritueel, zilveren kannetjes, porseleinen kopjes, koekjes en bonbons.
Terwijl ik daar zat was het ineens over, bek af, moe, warm, tasje hier tasje daar .... ik wilde terug naar het hotel, koffers pakken (hoe krijg ik het allemaal weer mee) en slapen.

Voor het slapen gaan bladerde ik nog even in wat folders van dit beroemde warenhuis om vervolgens te lezen dat die dag de kerstafdeling geopend was ..... op dat moment was ik te moe om teleurgesteld te zijn, maar nu .... zo jammer dat ik nou juist die kerstafdeling niet bezocht heb!

Volgend jaar dan maar .... wie weet.


Groetjes van
Free Signature Generator

3 opmerkingen:

 1. Via,via kom ik op je blog terecht.Leuk,leuk,jammer voor je dat je de kerstafdeling daar gemist hebt.Heb je n goede reden om nog eens snel terug te gaan.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blog heb ik ontdekt! Ziet er heel sfeervol uit!!! Ik ga je volgen!!!
  Groetjes,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I can only imagine how lovely to see all the Christmas things at Harrods.
  Carolyn

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.
Lieve groet, Carina