maandag 24 mei 2010

Anders dan gedachtIk had jullie in mijn vorige post de tip gegeven om naar de Olmenhorst te gaan, was zelf ook van plan geweest hier naar toe te gaan maar het Pinksterweekend verliep anders dan gepland.

Vrijdag belde mijn zus en zei dat ze langs wilde komen; niets bijzonders zullen jullie denken maar zij is al een aantal jaren op speciaal vervoer aangewezen, ze afhankelijk is van haar scootmobiel.

Tot vorige maand had ze voor een heel jaar in totaal 700km tot haar beschikking om te reizen, vanuit haar woonplaats in Brabant naar mij in de Randstad slokt dat gelijk bijna de helft hiervan op. Na een hernieuwde keuring (wat ze niet verteld had) is het aantal kilometers nu 3x zoveel en kan ze veel meer doen.

Ik ga altijd naar haar toe en nu kon ze ondanks haar slechte gezondheid weer eens hier bij haar "kleine zusje" langskomen .... we hebben genoten, zittend in de tuin, kletsen, lachen, lekkere dingetjes eten en drinken kortom het was heerlijk. Het is hier Kermis en mijn jongens kwamen met vrienden en vriendinnen ook regelmatig binnengelopen, kortom het was een heerlijk weekend en de Olmenhorst ach die is er het hele jaar nog.

Zo nu ga ik nog lekker even van de rust in de tuin genieten met de Libelle en een glas thee, om een uur of zes komen zonen en aanhang terug van de Kermis om hier met z'n allen eten.

Wens jullie nog een fijne avond, lieve groet van

Blogger Templates
8 opmerkingen:

 1. Hoi Carina..wat heerlijk zo onverwacht bezoek van je zus !!.en ja sommige dingen zijn belangrijker toch??

  Ik wilde ook overal heen....maar ook daar is niks van gekomen.....rust is ook goed voor een mens !!

  We zijn gisteren wel even wezen rijden in de Karmann.....was zalig.........nou groetjes fijne dag verder geniet !!! Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JOH wat een geweldige verassing was dat, heerlijk toch ♥♥ Ik ben lekker thuis gebleven ook hoor, gewoon ff niks gedaan dan een beetje lezen enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verrassing zeg!!!
  En wat fijn dat je zus nu wat vaker kan komen!
  tegenwoordig hoor je meer van bezuinigen dus toppie voor jullie
  Geniet ervan hoor!!!
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onverwachtse verrassing Carina dat je zus bij je langskwam, heerlijk bijkletsen en genieten van elkaars gezelschap, daar kan geen Fair tegenop.
  Wat hebben we het getroffen met het weer hè, ik heb ook veel tijd buiten doorgebracht. Wij kregen 1ste Pinkster visite en zij bleven eten en vandaag was er hier Jaarmarkt, maar ik ben daar toch maar niet naar toegegaan, heb heerlijk in de tuin gezeten met een paar tijdschriften.
  Fijne week.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach precies en zo heel veel heb je nou ook weer niet gemist hoor! Veel gezelliger zo om samen te zijn met je zus. Fijn dat ze nu meer kan reizen!!!!
  Groetjes madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Carina,
  hartstikke gezellig dat je zus langskwam, en inderdaad de fair komt nog wel een andere keer. Wij zijn ook thuisgebleven maar dat kwam omdat mijn man met pinksteren moest werken, daarom heerlijk in de tuin doorgebracht en watergevechten gehouden met de kids hahaha....
  Fijne dag,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Carina,wat een heerlijke verassing,zeg en,fijn dat jullie met zijn allen zo genoten hebben van het pinksterweekend.

  Gr van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klopt helemaal, en is ook veel leuker dan de Olmenhorst!!Leuk ook voor je zus, ze moeten toch al zoveel inleveren!! het valt niet altijd mee. Mijn zus is sinds vorig jaar ook zwaar invalide, dus ik weet hoe het zit!

  Al vond ik het daar ook wel de moeite waard.

  Vorig jaar in April of zo waren wij daar!Eigenlijk net voor de lente begon.

  Groetjes van Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.
Lieve groet, Carina