vrijdag 9 april 2010

Uitje op 2e Paasdag

Voor ons geen meubelboulevard of plantencentrum, niets voor ons. Al een tijdje wilde ik graag naar landgoed de Olmenhorst bij Lisserbroek.
Vlakbij Lisse waar de Keukenhof jaarlijks massa's mensen trekt. Dit landgoed is echt een aanrader mocht je in deze buurt zijn. Landgoed is misschien niet helemaal de juiste benaming meer een statige oude boerderij omringt door een grote appel- en perenboomgaard. Je kunt er zelfs een appelboom adopteren en in het najaar je eigen appels oogsten.

 


 


 


Lulu, het hondje van de eigenaren, dribbelde gezellig een stukje met ons mee.

 


 

 

We waren iets te vroeg, over een paar weken gaan we weer dan staan de boomgaarden hier volop in bloei.


 


Tobi, 850 kilo en nog niet volwassen, trekt de huifkar voor een ritje door de boomgaard.

 


 

De appelmoes is al op en de honing smaakt heerlijk.Free Signature Generator

Door tijdgebrek is het bloggen er een tijdje bij ingeschoten maar vanaf nu kan ik weer "meebloggen".

Fijne zonnige vrijdag allemaal en een goed weekend.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Carina, wat een heerlijk uitje hebben jullie 2e Paasdag gehad. Lijkt me heel mooi daar eens heen te gaan, ik ben ook niet zo van meubelboulevards op dit soort dagen, ga liever wandelen of fietsen in de natuur.

  Fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Carina,
  wat ziet het er daar mooi uit en dan die heerlijke producten die ze er verkopen, geweldig! Als we weer aan zee zijn dan gaan we zeker eens een kijkje nemen daar (Katwijk ligt vlakbij Lisse) lijkt me echt heel leuk.
  Fijne zondag,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej carina,

  Wat leuk dat jij mijn volger bent geworden nou ik heb mij ook bij jouw aangemeld je blog is heeeel gezellie en ik word er echt vrolijk vamn dus wil niets missen.
  TJa de Olmenhorst ik woon er echt vlak bij en kom er te weinig want het is er zoooo sprookjes achtig mooi, je hebt er prachtige foto's gemaakt en straks de bloesem nou je weet niet wat je ziet.

  Groetjes Irma en vast en zeker tot een volgende keer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tip, had hier nog nooit van gehoord maar lijkt me de moeite waard om eens te bezoeken (Trouwens alles beter dan de meubelboulevard op 2e paasdag vreselijk druk aan mij niet besteedt). Ben je gaan volgen ik was je nog niet tegengekomen maar vind het een leuk blog.
  ik heb een giveaway, dus als je zin hebt, kom gezellig lang.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.
Lieve groet, Carina