zondag 1 augustus 2010

Weer terug

Na een relaxte vakantie weer terug, met een hoofd vol indrukken, een badkamer met stapels vuil wasgoed, 4 kilo aangekomen maar wat heb ik genoten, begint het gewone leven weer een beetje.

Wat slaapt het heerlijk in m'n eigen bed tussen fris gewassen beddegoed.
Huis is schoon en opgeruimd, wat is het hier ruim hihihi - de tuin - gras gemaaid en de plantenbakken hebben de warme dagen hier overleefd - en dat allemaal door de goede zorgen van vriendin & buurvrouw.

De begoniastekjes die ik voor de vakantie had geplant staan volop te bloeien.
Alleen de hortensia Annabelle heeft het niet naar haar zin geen grote witte bollen, ach ze heeft ons vast gemist ;-))

 


Ik heb trouwens heel wat bij te lezen.
He heerlijk om weer thuis te zijn, heb het bloggen best een beetje gemist.

Fijne zondagavond allemaal, groetjes van Carina

Ga gauw weer een was draaien!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Carina,

  Gezellig dat je weer terug bent! Fijn dat jullie zo'n goede vakantie hebben gehad. Succes met het wassen, strijken en opruimen. Ik ben blij dat bij ons alles weer schoon in de kast ligt!

  Lieve groet, Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Carina......welkom thuis !! ......fijn dat je erweer bent...........geniet van een heerlijke nieuwe week....liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Carina,

  Welkom thuis, fijn te horen dat jullie het leuk gehad hebben. Je tuin staat er prachtig bij, aan de foto's te zien. Succes met wassen en strijken.
  groetjes wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je zo heb genoten van je vakantie, maar het is zeker ook weer fijn om thuis te komen en al die luxe van thuis waardeer je dan nog veel meer.
  Een mooie plantencollage heb je gemaakt, wat fijn zo'n goeie buur die alles verzorgd tijdens de vakantie. Hier zijn de Anabellen dit jaar ook niet zo groot, maar het voordeel daarvan is wel dat deze ook niet zo snel breken door het gewicht van die grote bloemen.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi, I found your blog because of Rozmeen. I love these flowers! Warm regards ANja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lees dat jij een heerlijke vakantie gehad hebt. Fijn hoor, je leeft er toch het hele jaar naar toe. En je waardeert ook weer wat je thuis allemaal hebt. Nou ik heb helemaal zin in morgen. Heb lekker even gegoogled wat er allemaal te doen is in Delft, en zo te zien zullen we nog tijd tekort komen.
  Fijn weekend,
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.
Lieve groet, Carina